2011. március 6., vasárnap

Steampunk Meeting

Sajnos nem készült el semmilyen új ruha, így a már meglévők közül válogattam, svájci öv, turis blúz és a ballagós kosztümöm szoknyája:)

***

Unfrortunetly, I haven't got new gown for this meeting, so I need to select from my causal clothes:) Swiss waist, second hand blouse and a skirt from my suit.


More pics from the Meeting:

3 megjegyzés:

 1. Turis blúz????? Akutyafülit, hát hol van a szemem, ha véletlenül turkálóba tévedek? Ballagós kösztüm szoknyája, ezen is csak pislog az ember lánya, akinek ronda, bézs színű gatyája volt annó:( De tudod, gyönyörű ez az összeállítás!!!!!

  VálaszTörlés
 2. Ritkán, de ki lehet fogni ilyen csipkés blúzokat, bár emlékszem, sokat gondolkodtam, hogy megvegyem-e, mert turis létére 3 ezer forint volt...

  A ballagós kosztüm egy külön sztori, nekünk is majdnem randa szürke bkv-s fazonú egyenruhánk lett, csak én visszaléptem a megrendelésből, a többiek meg követtek, végül az egyik osztálytársam anyukájával megvarrattuk magunknak a ruhákat és én kaptam az alkalmon és egy ilyen egyedi szoknyát kértem:)

  VálaszTörlés
 3. Megérte azt a 3 ezret, irtó jó! És a szoknya is nagyon-nagyon! Biztos senki sem bánta meg utólag, hogy nem szürke pfuj kosztüm lett végül, akármit is kértek mások!

  VálaszTörlés