2011. július 31., vasárnap

News about me

Sikerült befejezni végre Sisi fekete ruháját, igazából már csak a fűző van hátra, mert sajnos menet közben az elszakadt, így most dolgozom egy másikon. Ha az meg van, jönnek a képek:)))

Sajnos nem mentünk el Vácra, az idő abszolút ellenünk volt, igazából senki sem akart jönni, elég hülye időpontban volt, pénteken sokan még dolgoznak.

Kicsit elszomorított a dolog, mert idejét sem tudom mikor öltöztem be, fesztiválon nem is voltunk, mert a felét lemondták, ami meg van, az meg nekünk nem jött össze.

Valahogy ez az év eddig nemigazán akar sikerülni, remélem megtörik az átok és az aug. 6-án lévő bálon végre jól érezzük magunkat.

Ha ezt tudom kicsit jobban iparkodok az ezüst ruhával, mert így megint a fekete-arany viktoriánus ruhámban megyek, ami nem éppen báli szerelés...

Szeretnék mihamarabb jelentkezni a kész ruha fotóival, no meg a bál képeivel:)))

***

I finished Sisi's death gown at last night, so when I finished my new corset, we'll make some pics, I promise:)

Sadly, we didn't go to Vác, the weather was bad, and nobody want to come. The festival also was also in stupid time, nearly everybody is working at Friday afternoon....

I'm a bit sad, I don't know when I wear costum in this year, it's really missing to me. The feeling, going new places.... Lot of festival discontinued by the goverment....

I hope we break the spell at next Saturday, we going to a ball.... If I know it earlier, I hurry up with the silver gown, but I missed also this, so I have to go in my natural form gown. (Wich isn't a ball dress, but who cares with it:))

I'll come with lot of pics, about Sisi's dress and the ball:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése