2014. április 19., szombat

Corset is ready to wear

I finished my corset, and I already did a chemise as well. I'm still not statisfied with my work, the corset have some wrinkles outside, maybe I really should choose some brocade next time :D Moire silk is an amazing fabric, I completely felt in love, but maybe it isn't the perfect choice for corset.
Anyway, it was an accident, but I cannot lace more than 12 cm from my body, I can say, this is my first *comfortable corset :) Firtsly, I didn't like it, but when I really loose more weight, I will make a smaller one.

***

Kész lett a fűző, még mindig nem vagyok elégedett a munkámmal. A anyag még mindig ráncosodik, legközelebb brokátot fogok választani, abból szép merev fűzőt lehetett csinálni. A moiré selyem egyébként egy álomszép anyag, egészen biztosan fogok még vele valamilyen formában dolgozni :)
A fűző egyébként nagyon kényelmes, ami szerencsés véletlennek mondható, csak 12 centit lehet lefűzni vele, majd legközelebb készítek egy kisebbet, ha valóban fogytam még :)
Little changes, make a little bit smaller

X-Ray of the corset

Hand sewn eyelets, I find them more comfy

...and the finished corset with a chemise2 megjegyzés:

  1. Babramunka, de megérte a végeredményt, nagyon jól áll rajtad! :o)

    VálaszTörlés
  2. A végén már elegem is volt belőle, mondom magamnak sose varrok még egyet, erre már azon kapom magam, hogy milyen is legyen a legközelebbi :) Örülök, hogy tetszik amúgy :)

    VálaszTörlés